Copyright © 2014
Mika Majakorpi, Helsinki

Boudoir-kuvaus

Boudoir valokuvaus eli sensuellit alusvaatekuvaukset ovat aina vain suositumpia! Boudoir-kuvauksien idea on tyylikkäät ja laadukkaat kuvat, joissa mallin naisellisuuden parhaat puolet tulevat esiin. Kuvat ovat hyvä romanttinen lahjaidea poikaystävälle tai miehelle merkkipäivänä tai esim. häiden yhteydessä huomenlahjana. Toisaalta jos uskallusta riittää, kuvat saavat varmasti hyvää huomiota myös sosiaalisessa mediassa!

Katso esimerkkejä boudoir-kuvista ja ota yhteyttä, niin sovitaan kuvauksen yksityiskohdista!

Pikaohjeet: boudoir-kuvaus

  • Varaa kuvauksiin 1-2 tuntia
  • Ennen kuvauksia jutellaan sähköpostitse, chattamalla tai puhelimitse tai kasvotusten jotta suunnitelmat ovat selvät. Kaikkea saa kysyä!
  • Mieti mahdollisia kuvaideoita tai teemoja, joilla saat kuvista ainutlaatuiset!
  • Tunnin kuvaus kuvankäsittelyineen 150€. Portfoliokuvaukset (TFP) jopa ilmaiseksi!
  • Saat kaikki kuvatiedostot peruskäsiteltyinä ja täysikokoisina. Voit valita vähintään 5 viimeisteltäviksi.
  • Järjestä meikki itse tai kysy meikkaajaa kuvauksesta sopiessa.

 

Millaisia kuvia?

Boudoir-kuvaukset ovat teemaltaan sensuellit ja seksikkäät tai jopa eroottiset. Tyylikkyys ja laatu ovat tärkeitä periaatteita kuvauksissani. Boudoir-fiilis tuodaan kuviin asennoilla, ilmeillä ja sopivalla vaatetuksella. Sensuellit alusvaatteet ovat varma valinta lakanoiden tai eri väristen kankaiden ohella. Kuvia lahjaksi poikaystävälle tai miehelle otettaessa voit esim. ottaa mukaan hänen kauluspaitansa tai solmionsa ja poseerata niiden kanssa.

Usein oikea fiilis kuviin löytyy enemmänkin vihjailevasti peittämällä kuin näyttämällä paljasta pintaa. Jokaisella on tästä oma näkemys, ja tavoite on tehdä sinunlaisesi kuvat!

Kannattaa miettiä hetki, jos kuviin löytyisi jokin kiinnekohta omasta elämästä. Kuvaideoita löytyy helposti oman persoonan, harrastusten tai elämäntapojen pohjalta. Ehkä olet nähnyt jossakin hyviä kuvia ja haluaisit saman tyyppisiä itsestäsi? Lähetä esimerkkikuvia tai kerro mitä on mielessä jo ennen kuvauksia, niin vaihdetaan ajatuksia kuvista ja valmistaudutaan hyvin.

Mieti myös esineitä joita haluat mukaan kuviin. Jos jotain puuttuu niin kerro myös minulle, ehkä jostain järjestyy!

Voit myös kysyä ideoita minulta jos haluat jotain muuta kuin peruspotretit!

Osaanko olla mallina?

Kuvaussessioni ovat rennot ja lennokkaat. Kaikki alkaa kuulumisten vaihtamisella ja tutustumisella, jotta saadaan tehtyä juuri sinunlaisesi kuvat. Kuvausten kiireetön ilmapiiri varmistaa, että haluamasi kuvat saadaan varmasti otettua. Teen paljon kuvauksia ensikertalaisten kanssa ja olen varma, että saan myös sinun parhaat puolesi esille! Boudoir-kuvaukset on hyvä aloittaa helpoilla teemoilla jotta päästään vauhtiin, ja loppua kohti kuvat vain paranevat!

Tietoa boudoir-kuvauksista

Kuvaus kestää tunnista kahteen tuntiin riippuen toteutettavien kuvaideoiden määrästä ja vaativuudesta. Kuvia otetaan 100-400 kappaletta. Saat kuvausten jälkeen linkin täysikokoiset peruskäsitellyt kuvat sisältävään web-galleriaan, josta voit valita mieleisesi 5 kuvaa jatkokäsiteltäväksi. Viimeistellyt valitsemasi kuvat saat niinikään web-galleriana. Henkilökohtaiset kuvagalleriat voidaan suojata salasanalla ja ovat ehdottoman luottamuksellisia jos niin haluat. Toisaalta galleria on myös kätevä tapa pitää kuvat esillä jos niin haluat.

Hinta tunnin kuvaukselle viimeisteltyine kuvineen (5 kpl):  150€. Portfoliooni sopivan kuvausidean löytyessä kuvaukset voi olla mahdollista tehdä ilmaiseksi, jos yhdessä valittujen kuvien julkaisu sopii sinulle.

Kuvauksiin!

Ota yhteyttä ja kerro millaisia kuvia haluaisit, niin järjestetään juuri sinulle räätälöidyt kuvaukset!

Yhteystiedot:

 
Leave a comment