Copyright © 2014
Mika Majakorpi, Helsinki

Mallikuvaus

Kuvia mallikansioon, omaksi iloksi tai vaikka nettiin profiilikuvaksi! Mallikuvaukset voidaan järjestää studiolla tai muualla pääkaupunkiseudulla, sisällä tai ulkona.

Pikaohjeet: mallikuvaukset

  • Varaa kuvauksiin 1-2 tuntia
  • Ennen kuvauksia jutellaan sähköpostitse, chattamalla tai puhelimitse tai kasvotusten jotta suunnitelmat ovat selvät. Kaikkea saa kysyä!
  • Mieti mahdollisia kuvaideoita tai teemoja, joilla saat kuvista ainutlaatuiset!
  • Tunnin kuvaus kuvankäsittelyineen 150€.
  • Saat kaikki kuvatiedostot peruskäsiteltyinä ja täysikokoisina. Voit valita vähintään 5 viimeisteltäviksi.
  • Järjestä meikki itse tai kysy meikkaajaa kuvauksesta sopiessa.

 

Tietoa mallikuvauksista

Kuvaus kestää tunnista kahteen tuntiin riippuen toteutettavien kuvaideoiden määrästä ja vaativuudesta. Kuvia otetaan 100-400 kappaletta. Saat kuvausten jälkeen linkin täysikokoiset peruskäsitellyt kuvat sisältävään web-galleriaan, josta voit valita mieleisesi 5 kuvaa jatkokäsiteltäväksi. Viimeistellyt valitsemasi kuvat saat niinikään web-galleriana. Henkilökohtaiset kuvagalleriat voidaan suojata salasanalla ja ovat ehdottoman luottamuksellisia jos niin haluat. Toisaalta galleria on myös kätevä tapa pitää kuvat esillä.

Kannattaa miettiä hetki, jos kuviin löytyisi jokin idea omasta elämästä tai irtiottona arjesta! Voit myös kysyä ideoita minulta jos haluat jotain muuta kuin peruspotretit! Portfoliooni sopivan kuvausidean löytyessä kuvaukset voidaan tehdä ilmaiseksi, jos yhdessä valittujen kuvien julkaisu sopii sinulle.

Hinta tunnin kuvaukselle viimeisteltyine kuvineen (5 kpl):  150€. Portfoliokuvaukset (TFP) jopa ilmaiseksi, mutta näitä teen rajoitetusti.

Osaanko olla mallina?

Mallikuvaukset ovat parhaimmillaan rennot ja lennokkaat. Kaikki alkaa pienellä kuulumisten vaihtamisella ja tutustumisella, jotta saadaan tehtyä juuri sinunlaisesi kuvat. Kuvausten kiireetön ilmapiiri varmistaa, että haluamasi kuvat saadaan varmasti otettua. Teen paljon kuvauksia ensikertalaisten kanssa ja olen varma, että saan myös sinun parhaat puolesi esille! Mallikuvaukset on hyvä aloittaa helpoilla teemoilla jotta päästään vauhtiin, ja loppua kohti kuvat vain paranevat!

Millaisia kuvia?

Paras tulos saadaan, kun joitakin kuvaideoita tai teemoja on valmiina. Mallikuvausten teemoja ovat esimerkiksi: muotikuvat, beauty-kuvat (meikki korostuu), promokuvat, kaverikuvat, fitness-kuvat, bikinikuvat, alusvaatekuvat, boudoir-kuvathuomenlahjakuvat jne.

Kuvaideoita löytyy helposti oman persoonan, harrastusten tai elämäntapojen pohjalta. Ehkä olet nähnyt jossakin hyviä kuvia ja haluaisit saman tyyppisiä itsestäsi? Lähetä esimerkkikuvia tai kerro mitä on mielessä jo ennen kuvauksia, niin vaihdetaan ajatuksia kuvista ja valmistaudutaan hyvin.

Mieti myös tavaroita joita haluat mukaan kuviin. Jos jotain puuttuu niin kerro myös minulle, ehkä jostain järjestyy!

Katso esimerkkejä mallikuvista ja ota yhteyttä, niin sovitaan kuvauksen yksityiskohdista!

Yhteystiedot

Sähköposti: mika@majakorpi.net
Facebook: Lähetä viesti Facebook-sivulla
Puhelin: 050 544 7286
Google chat: mmajis@gmail.com
Skype: mmajis
Leave a comment