Copyright © 2014
Mika Majakorpi, Helsinki

Raskauskuvaus

Raskausajan tuomat muutokset vartaloon ovat ainutlaatuiset. Monet kokevat vartalonsa olevan kauneimmillaan raskauden aikana. Valokuvaus ja laadukkaat raskauskuvat ovat hyvä tapa muistaa odotusajan erilainen itsesi! Tässä tietoa ja ohjeita raskauskuvauksiin.

Pikaohjeet: raskauskuvaukset

  • Varaa kuvauksiin 1-2 tuntia
  • Mieti mahdollisia kuvaideoita tai teemoja, joilla saat kuvista ainutlaatuiset!
  • Mielellään kiristämättömät vaatteet päällä kuvauksiin
  • Järjestä meikki itse tai kysy meikkaajaa kuvauksista sopiessa
  • Tunnin raskauskuvaus kuvankäsittelyineen 150€.
  • Saat kaikki kuvatiedostot peruskäsiteltyinä ja täysikokoisina. Voit valita vähintään 5 viimeisteltäviksi.

 

Tietoa raskauskuvauksista

Raskauskuvaus (odotusajan kuvaus, äitiyskuvaus) kestää tunnista kahteen tuntiin riippuen toteutettavien kuvaideoiden määrästä ja vaativuudesta. Kuvia otetaan 100-400 kappaletta. Saat kuvausten jälkeen linkin peruskäsitellyt kuvat sisältävään web-galleriaan, josta voit valita mieleisesi 5 kuvaa jatkokäsiteltäväksi. Viimeistellyt valitsemasi kuvat saat niinikään web-galleriana. Henkilökohtaiset kuvagalleriat on suojattu salasanalla ja ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Raskauskuvauksissa ja kuvauksiin tullessa on hyvä olla kiristämätön vaatetus, erityisesti jos vatsan on tarkoitus näkyä kuvissa paljaana.  Tämä kannattaa mahdollisuuksien mukaan huomioida jo tuntia ennen kuvauksia, jotta vaatteiden painaumat iholla ehtivät tasaantua.

Raskauskuvaukset kanssani ovat takuulla rennot ja kiireettömät. Hyvät kuvat saadaan varmuudella otettua, kun ilmapiiri kuvauksissa on välitön ja avoin.

Millaisia kuvia?

Tavoitteeni on tehdä sellaisia kuvia, jotka malli kokee omikseen. Kaikista löytyy varmasti se kuvauksellinen puoli! Mieti haluatko kuvat yksin, jonkin odotusajan rekvisiitan kera vai lapsen isän kanssa. Toki kaikki nämä vaihtoehdot voidaan toteuttaa samalla kertaa!

Raskauskuvat ovat hyvä mahdollisuus erikoisempiinkin kuviin, sillä vartalon ulkomuoto raskausaikana on jo itsessään erityinen! Kannattaa miettiä hetki, jos kuviin löytyisi jokin idea omasta elämästä tai irtiottona arjesta! Voit myös kysyä ideoita minulta jos haluat jotain muuta kuin peruspotretit! Portfoliooni sopivan kuvausidean löytyessä kuvaukset voidaan tehdä ilmaiseksi, jos yhdessä valittujen kuvien julkaisu sopii sinulle.

Hinta tunnin raskauskuvaukselle viimeisteltyine kuvineen (5 kpl):  150€.

Katso esimerkkejä raskauskuvista ja ota yhteyttä, niin sovitaan kuvauksen yksityiskohdista!

Yhteystiedot
Leave a comment